Torty

Elegancki, oryginalny i przede wszystkim – PRZEPYSZNY TORT to punkt kulminacyjny każdej imprezy. W pracowni Ciacha Ewy wykonuję autorskie torty na każdą okazję – wesela, urodziny, komunie, chrzciny, wieczory panieńskie, wydarzenia firmowe i tematyczne, rocznice… Wszystkie elementy dekoracyjne przygotowywane są ręcznie przeze mnie.

TORT BENTO60 zł.
Mini torcik Bento Cake dla 2-4 osób, Fi 10 cm. H 6 cm, waga ok.400 g. Składa się z 2 blatów biszkoptu i jednego przełożenia kremem. Kolorystyka do ustalenia. Smak do wyboru: owoce, czekolada, oreo, karmel z orzeszkami. Cena zawiera ładne opakowanie, 2 łyżeczki i świeczkę.

TORT BENTO + BABECZKI 120 zł.
Mini torcik Bento Cake dla 2-4 osób, Fi 10 cm. H 6 cm, waga ok.400 g. Składa się z 2 blatów biszkoptu i jednego przełożenia kremem. Smak do wyboru: owoce, czekolada, oreo, karmel z orzeszkami. 5 szt. babeczek z kremem. Cena zawiera ładne opakowanie i świeczkę.

TORT ARTYSTYCZNY:

tort (Fi 13 cm) 6- 8 porcji: 250-300 zł.
tort (Fi 15 cm) – 10-12 porcji: 320-400 zł.
tort (Fi 17) – 15 porcji: 360-440 zł.
tort 20 porcji:
– 1- piętrowy – od 450-560 zł., 2-pietrowy – od 470-600 zł.
tort 25 porcji – 2-pietrowy: 580-700 zł.
tort 30 porcji – 2- piętrowy: 650-770 zł.
torty 40 porcji – 850-970 zł.
torty 3D ( min. 15 porcji) – 35 zł. za porcję.

Sugerowana waga tortu artystycznego w zależności od ilości porcji:
6-8 porcji – 0,8 / 1,5 kg
10-12 porcji – 1,5kg / 2,2 kg
15 porcji – 2,0 kg / 3,0 kg
20 porcji – 2,6 kg / 3,3 kg
30 porcji – 3,9 kg/ 4,6 kg
40 porcji – 4,8 kg / 6,0 kg

Tort składa się z 4 blatów biszkoptu i 3 przełożeń kremów (wys. ok. 10-12 cm.)

TORT WEGAŃSKI:

tort (Fi 15 cm) – 10-12 porcji – od 340 zł.
tort (Fi 17) – 15 porcji – od 380 zł.
tort 20 porcji – 1- piętrowy – od 490 zł., 2-pietrowy – od 500 zł.
tort 25 porcji – 2-pietrowy – od 620 zł.
tort 30 porcji – 2-pietrowy – od 750 zł.
torty od 40 porcji – 25 zł za porcję plus dekoracja

Do podanych cen dodatkowo doliczona jest dekoracja: kwiaty, figurki, ręcznie wykonywane kwiaty z wafla lub maślane, wydruki – 50-250 zł. Tort wegański składa się z 3 blatów biszkoptu, 2 przełożeń kremów, żelki owocowej, prażynki.

3) TORT CHAŁWOWO-BEZOWY BEZ GLUTENU ( +- 12 porcji) – Fi 22 cm – 220 zł.
(spód czekoladowy ze słonecznikiem i orzechami laskowymi, bezglutenowy, frużelina z owoców leśnych, krem chałwowy, chrupiąca beza )

TORT TRADYCYJNY:

TORT MALINOWY ( +- 1,5 kg – ok. 10 – 12 os. ) – Fi22 – 200 zł.
( 2 blaty biszkoptu jasnego, krem z białej czekolady, świeżymi malinami, dekoracja drip, owoce sezonowe, ciasteczka – dekoracja uzależniona jest od pory roku)

Dekoracja tortów tradycyjnych może trochę różnić się od przedstawionych na zdjęciach, do dekoracji używamy owoców sezonowych, posypek, bezików.

Dołącz coś więcej:
1. Napis z masy cukrowej dotyczy tortów tradycyjnych, bezowych, ciast- 15 zł.
2. Napis wydrukowany dotyczy tortów tradycyjnych, bezowych, ciast – 10 zł.
3. Świeczka – 2 zł.
4. Świeczka cyfra – 8 zł.
5. Kartka – 10 zł.
6. Fontanna – 10 zł.