Cennik

Słodkie box – oferta tylko weekendowa ( to porcje ciast i deserów) szczegóły:https://www.facebook.com/CiachaEwyEwaOlesinska/

Słodki box w pudełku: cena 100 zł.
W skład boxu wchodzi mix słodyczy: cakesicles, pops cake, lizaki bezowe i jaglane, owoce w czekoladzie ( truskawki, banany, jabłka), ciastka kruche, pierniczki, zefiry.
Dekoracją dodatkową są kwiaty z papieru jadalnego ręcznie robione.
To wszystko znajdziesz w eleganckim pudełku o wymiarze 12 cm, jasnym lub ciemnym.
Ilość słodyczy w pudełku 15 szt.
Box zapakowany jest w celofan.

TORTY :

ARTYSTYCZNE:
Tort Fi 10 – 4-6 porcji – cena 130 zł.
Tort Fi 12 – 6-8 porcji – cena 160 zł.
Tort Fi 15 – 10-12 porcji – od 210 zł.
Tort od 15 porcji – od 230 zł. – cena 15 zł. za porcję z dekoracją
Sugerowana waga tortu w zależności od ilości porcji :
– 6-8 porcji – waga 0,8 kg / 2,0 kg
– 10-12 porcji – waga 1,8 kg / 2,6 kg
– 15 porcji – waga 2,5 kg / 3,0 kg
– 20 porcji – waga 3,3 kg / 4,2 kg
– 27 porcji – waga 5,8 kg / 6,4 kg
– 40 porcji – waga 7,0 kg / 8 kg
Tort 3D – ( min. od 15 osób) – cena 130 zł./ kg.
Torty BEZ GLUTENU , BEZ JAJEK, BEZ LAKTOZY cena może być wyższa.

Tort podany w romantycznej mgle – cena 100 zł.
https://www.youtube.com/watch?v=wuDf8t_uf0s

KLASYCZNE:
Tort red velvet
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
– serce – cena 90 zł.
Tort musowy SERCE – ( waga ok 600-800g) – cena 60 zł./ szt.
Tort cappuccino:
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
Tort oreo:
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.)
Tort czekoladowy:
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.)
Tort śmietanowo-owocowy:
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.)
Tort karmelowo-czekoladowo-orzechowy:
– Fi 15 cm – cena 90 zł.
– Fi 20 cm – cena 150 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.
Tort bezglutenowy chałwowy:
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 120 zł.

Tort lodowy – od 12 zł./porcja ( cena zależy od smaku i wielkości)  

Słodki Stół:

oferuję słodkości – max do 50 osób

cena – 27 zł. / os. ( zamówienia już od 10 os.)
w cenie trzy dowolne smakołyki na osobę ( bez monoporcji)

cena – 33 zł. / os. ( zamówienia już od 10 os.)
w cenie cztery dowolne smakołyki na osobę ( z jedna monoporcją)

cena – 39 zł./ os. (zamówienia już od 10 os.)
w cenie pięć dowolne smakołyki na osobę

Desery:
– monoporcja,
– tartaletka z kremem Patisiere i sezonowymi owocami
– tartaletka z masą budyniową i sezonowymi owocami, kremem
chałwowym, kawowym lub czekoladowym
– muffiny z kremem ( różne rodzaje)
– kawior owocowy, z kawy, z warzyw – wegański
– mini beza z bitą śmietaną i sezonowymi owocami lub orzechami
– mini beza kawowa z kremem kawowym,
– cake pops
– cakesicles
– kostka brownie
– eklerki z kremem ( różne)
– rurki z kremem
– brigadiero
– doniczki czekoladowe
– mini pani Walewska
– mini serniki z musem z mango
– mini serniki z solonym karmelem i orzeszkami
– mini serniki z musem malinowym
– mini serniczki z agrestem i karmelem
– piernik z musem z chili i śliwkami w rumie
– kokosanki
– ptyś z kremem matcha i truskawkami z tymiankiem
– sable z jabłkiem i marcepanem
– piekielna malina
– gniazda ( pączki hiszpańskie),
– oponki serowe,

Deserki w jednorazowych pojemniczkach:
– panna cotta waniliowa z musem owocowym, czekoladowa lub owocowa
– deser chia z owocami
– tapioka na mleku kokosowym z owocami
– deser kokosowo-jaglany
– mus szampański
– deser z ciasta szpinakowego z owocami lub orzechami
– deser z ciasta czekoladowego z kremem solony karmel i orzeszki
– deser oreo
– deser owocowy
– deser czekoladowy
– deser chałwowy
– deser kawowy
– serniczki na zimno z musem owocowym
– galaretka z owocami
– galaretka z Prosecco i winogronem lub innego wina musującego
– krem patisiere z musem owocowym
– tiramisu
Dodatkowo na słodkim stole może pojawić się:
– słój z bezikami – 40 zł.
– lemoniada – 40 zł.
– słój ciastek maślanych – 100 zł.
Wystawienie i dekoracja słodkiego stołu – 300 zł.
( wypożyczenie naczyń, przywiezienie słodkości, przygotowanie dekoracji, aranżację słodkiego stołu w docelowym miejscu, odbiór naczyń)
Podarunek dla gości : 3 szt. czekoladek z suszonymi jadalnymi kwiatami zapakowane w dekoracyjny woreczek lub papierowe pudełko – 3,5 zł / szt.

Bezy:

– mini Pavlowa – cena 10 zł. ( minimalne zamówienie 4 szt.)
– bezowa chmurka – cena 12 zł. (min zamówienie 4 szt.)
– beza Pavlowa:
do 4 osób – 50 zł.
do 6 osób – 70 zł.
do 10 osób – 100 zł.
10 – 12 osób – 120 zł.
14 – 16 osób – 150 zł.
– rolada bezowa – 80 zł.  

Ciasta:

Sernik:
– klasyczny Fi 24 – 100 zł.
– oreo Fi 20 – 80 zł. Fi 24 – 100 zł.
– ze słonym karmelem i orzeszkami Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.
– kremowy z mango Fi 20- 100 zł. Fi 24 – 120 zł.
– bananowo-czekoladowy Fi 20 – 100 zł. Fi 24 – 130 zł.
– sernik na zimno z chia, lemon cudr, biszkopt bez glutenu Fi 15- 60 zł.
– wegański z matcha Fi 20- 140 zł.    

Brownie:
– brownie mega czekoladowe z nutką pomarańczy Fi 24 – 80 zł.
– brownie z czerwonej fasoli i czekolady Fi 24 – 90 zł.
– brownie wegańskie z ciecierzycy – orzechów Fi 20 – 80 zł. Fi 24- 100 zł.

Pani Walewska Fi 20 – 80 zł. 18 x 35 cm – 100 zł.

Wegański jagielnik:
– czekoladowy z galaretką owocową
– kokosowy z budyniem kokosowym
Fi 15 cm waga +- 0,8 kg – cena 70 zł.
Fi 20 cm waga +- 1,5 kg – cena 100 zł

Malinowa chmurka Fi 20 – 90 zł. 18 x 35 cm – 110 zł.

Piekielna czekolada (ciasto czekoladowe, karmelizowane śliwki, mus czekoladowy z chili)
– 15 x 15 cm – 80 zł.
– 20 x 20 cm – 120 zł.

Szarlotka:
– tradycyjna Fi 20 – 70 zł. Fi 24 – 90 zł.
– z migdałami lub orzechami Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.
– wegańska Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.

Snickers ( orzechowiec)
– Fi 20 – 80 zł.
– 18 x 35 cm – 140 zł.

Tiramisu (20 x 20 cm) – 90 zł.

Stefanka (20 x 20 cm) 100 zł.

Leśny mech – Fi 24 – 100 zł. Fi 18 – 60 zł.

Makowa panienka – Fi 24 – 90 zł.

Marchewkowe z orzechami Fi 20 – 80 zł. Fi 24 – 100 zł.

Kajmakowa kostka (23 x 32 cm ) – 110 zł.

Napoleonka ( 23 x 32 cm) – 90 zł.

Karpatka (23 x 32 cm) 100 zł.

Strucla makowa dł. ok. 50 cm – 70 zł.

Strucla makowa wegańska dł. ok 50 cm – 90 zł.

Krajanka wegańska z owocami (18 x 35 cm) – 90 zł.

Pleśniak ( 18 x 35 cm ) – 100 zł. ,Fi 20 – 80 zł.

Porzeczkowiec ( 18 x 35 cm ) 120 zł. , Fi 20 – 90 zł.

Desery (na sztuki):

Muffiny( minimalne zamówienie 6 szt ) – 8 zł /szt.

Cakesicles ( ciastko-lody na patyku) – 10 zł / szt.

Babeczki ( minimalne zamówienie 6 szt ) :
1) z kremem i dodatkami – 10 zł/szt.
2) z polewą czekoladową lub lukrem – 8 zł/szt.

Doniczki czekoladowe ( zamówienie na min 6 szt. )
owoce wg uznania – 8 zł. / szt.

Mini Pani Walewska ( min. zamówienie 5 szt.) cena – 13 zł /szt.

Faworki – 250 gr – 22,50 zł.

Gniazda – pączki hiszpańskie – ( zamówienie min 10 szt. ) – 2,50 zł / szt.

Oponki serowe ( zamówienie min. 10 szt.) – 3,50 zł / szt.

Rurki z kremem ( zamówienie min 10 szt. ) – 3 zł / szt.

Piekielna malina – 15 zł. /szt.

Monoporcja12 zł. / szt. ( min. zamówienie 4 szt.)
– palona czekolada z galaretką jabłko i kiwi,
– mus szampański z maliną
– mus czekoladowy z żelką owocową i biszkoptem
– malinowa, truskawkowa lub porzeczkowa
Porcja – waga +-110 g. Produkt dostępny w wersji bez glutenu.

Tartaletki (dekorowane kremem i owocami sezonowymi)
– Fi 6-9 cm – 9 zł / szt. (min. zamówienie 6 szt.)

Cake pops w czekoladzie – od 8 zł/szt.
(w zależności od dekoracji minimalne zamówienie 6 szt. w jednym smaku)

Lizaki bezowe (kolorystyka do ustalenia)
– 6 zł. /szt. (minimalne zamówienie 12 szt.),
– 7 zł. / szt. zapakowane w woreczek celofanowy ze wstążeczką)

Czy wystawia pani paragony?

Oczywiście 🙂

Wystawiam fakturę do każdego zamówienia za wykonanie usługi gastronomicznej w miejscu wyznaczonym przez klienta.

Oferta jest wciąż udoskonalana o nowe pozycje.

Zapraszam do kontaktu.