Cennik

Słodki box – oferta tylko weekendowa ( to porcje ciast i deserów) szczegóły:https://www.facebook.com/CiachaEwyEwaOlesinska/

Idealne na prezent:
Pudełko słodkości cena 100 zł.
W skład boxu wchodzi mix słodyczy: cakesicles, pops cake, lizaki bezowe i jaglane, owoce w czekoladzie ( truskawki, banany, jabłka), ciastka kruche, pierniczki, zefiry.
Dekoracją dodatkową są kwiaty z papieru jadalnego ręcznie robione.
To wszystko znajdziesz w eleganckim pudełku o wymiarze 12 cm, jasnym lub ciemnym. Ilość słodyczy w pudełku 15 szt. Box zapakowany jest w celofan.
Mix ciasteczek: cena 70 zł.
Mix różnego rodzaju ciastek w kartoniku – waga 1 kg

Słodka poczta- zamówiony wypiek z dostawą pod wskazany adres, w formie prezentu z życzeniami lub dedykacją.

TORTY :

1 ) ARTYSTYCZNE:
( torty wegańskie, bez laktozy, bez glutenu, bez cukru cena + 30 zł)
Tort Fi 10 – 4-6 porcji – cena 130 zł. + dekoracja
Tort Fi 12 – 6-8 porcji – cena 160 zł. + dekoracja
Tort Fi 15 – 10-12 porcji – od 210 zł. + dekoracja
Tort od 15 porcji – od 230 zł. – cena 15 zł. za porcję + dekoracja
Tort 3D – ( min. od 15 osób) – cena od 20 zł za porcję 
Sugerowana waga tortu artystycznego w zależności od ilości porcji :
– 6-8 porcji – waga 0,8 kg / 2,0 kg
– 10-12 porcji – waga 1,8 kg / 2,6 kg
– 15 porcji – waga 2,5 kg / 3,0 kg
– 20 porcji – waga 3,3 kg / 4,2 kg
– 27 porcji – waga 5,8 kg / 6,4 kg
– 40 porcji – waga 7,0 kg / 8 kg

2) TORT W KUBKU: mały- cena 12 zł. ,. duży – cena 20 zł.

3) KLASYCZNE:
Tort red velvet ( 3 blaty biszkoptu w kolorze czerwonym +3 przełożenia krem z serka kremowego, udekorowany świeżymi owocami sezonowymi)
– Fi 15 cm – cena 80 zł.
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
– serce – cena 90 zł.
Tort gruszkowy ( 2 blaty biszkoptu imbirowego- czekoladowo-orzechowe, krem z palonej białej czekolady i orzechami, ajerkoniak i gruszki gotowane w syropie)
– średnica 20 cm – cena 150 zł.
Tort chałwowy ( blat bezglutenowgo ciasta czekoladowego, kremem chałwowy, beza) 
– Fi 20 cm – cena 140 zł.
Tort oreo ( 3 blaty kakaowe +2 przełożenia kremem śmietanowoserowym z ciasteczkami Oreo, udekorowany rozetami z kremu i ciasteczkami Oreo)
– Fi 15 cm – cena 100 zł.
– Fi 20 cm – cena 160 zł.
Tort czekoladowy (3 blaty biszkoptu kakaowego+2 przełożenia kremem czekoladowym, udekorowany rozetami z kremu czekoladowego)
– Fi 15 cm – cena 90 zł.
– Fi 20 cm – cena 150 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.)
Tort malinowy lub truskowkowy (3 blaty biszkoptu jasnego + przełożenie kremem śmietanowym z owocami i kremem malinowym lub truskowkowym, udekorowany rozetami z kremu śmietanowego) 
– Fi 15 cm – cena 90 zł.
– Fi 20 cm – cena 150 zł.
Dostępna opcja bez glutenu i bez cukru ( średnica 15 cm cena plus 10 zł. średnica 20 cm cena plus 20 zł.)
Tort musowy SERCE – ( waga ok 600-800 g) – cena 90 zł./ szt.

3) LODOWE:
Tort lodowy – od 13 zł./porcja (min. 10 os., cena zależy od smaku, wielkości i dekoracji)

Tort podany w romantycznej mgle – cena 150 zł.
https://www.youtube.com/watch?v=wuDf8t_uf0s
– Napisy na tortach klasycznych, ciastach czy deserach dodatkowo płatne – 10 zł.

Słodki Stół:

Pakiet Standard:
cena – 33 zł. / os. (wypieki tradycyjne – zamówienia już od 5 os.)
cena – 40 zł. / os. (wypieki wegańskie, bez glutenu, bez laktozy, bez cukru – zamówienia już od 5 os.)
w cenie trzy dowolne smakołyki na osobę

Pakiet Premium:
cena – 39 zł./ os. (wypieki tradycyjne – zamówienia już od 5 os.)
cena – 46 zł. / os. ( wypieki wegańskie, bez glutenu, bez laktozy, bez cukru – zamówienia już od 5 os.)
w cenie cztery dowolne smakołyki na osobę

Wystawienie i dekoracja słodkiego stołu – 300 zł.
( używam minimum plastiku, wypożyczenie szklanych naczyń, szklanek, literatek, przygotowanie dekoracji, aranżację słodkiego stołu w docelowym miejscu)

Podarunek dla gości : 3 szt. czekoladek z suszonymi jadalnymi kwiata
oferuję słodkości – max do 100 osób mi zapakowane w dekoracyjny woreczek lub papierowe pudełko – 4 zł / szt.

Bezy:

Beza Pavlowa:
1) beza klasyczna, kremem śmietanowo-serowy, frużelina owocowa, owoce świeże
2) beza kokosowa, krem kawowy,
3) beza dacquoise (dakłas czyli z orzechami), krem śmietanowy, orzechy
4) baza czekoladowa, krem do wyboru j/w
do 4 osób – 70 zł.
do 6 osób – 80 zł.
10 osób – 120 zł.
12 osób – 140 zł.
15 osób – 160 zł.
20 osób – 220 zł.
rolada bezowa100 zł.
mini Pavlowa – cena 12 zł. ( minimalne zamówienie 2 szt.)
bezowa chmurka – cena 14 zł. (min zamówienie 4 szt.)
Zefir owocowy:
– lody w waflu zefiry – 12 zł za szt. ( min. zamówienie 4 szt.)
– na patyku zefir z czekoladą – 10 zł za szt. ( min. zamówienie 4 szt.)
– róża zefir – 6 zł za szt. ( gluten free) ( min. zamówienie 5 szt.)

Ciasta:

Sernik ( bez glutenu) :
– klasyczny Fi 24 – 100 zł. , 20 x 38 cm – 140 zł.
– oreo Fi 20 – 80 zł. Fi 24 – 110 zł.
– ze słonym karmelem i orzeszkami Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.
– z mango o żelką z mango Fi 20- 100 zł. Fi 24 – 120 zł.
– bananowo-czekoladowy Fi 20 – 100 zł. Fi 24 – 130 zł.
– dyniowy Fi 15- 80 zł. Fi 24 – 110 zł.
– pistacjowy Fi 15 – 110 zł. Fi 25 – 150 zł.
– malinowy – Fi 15- cena 80 zł. Fi 24 – cena 120 zł.

Brownie:
– brownie mega czekoladowe z nutką pomarańczy Fi 24 – 80 zł.
20 x 38 cm – 140 zł.
– brownie z czerwonej fasoli i czekolady Fi 24 – 90 zł.
– brownie wegańskie z ciecierzycy – orzechów Fi 20 – 80 zł. Fi 24- 100 zł.

Pani Walewska Fi 20 – 80 zł. Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm – 140 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kruche, dżem własnej roboty, krem patissiere i beza z migdałam)
(wersja bez glutenu, bez cukru, bez laktozy + 20 zł.)

Malinowa chmurka Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kruche, galaretka z malinami, krem
chantilly, beza z migdałami)
(wersja bez glutenu, bez cukru, laktozy + 20 zł. )

Piekielna czekolada
– 15 x 15 cm – 80 zł. – 20 x 20 cm – 120 zł.
(ciasto czekoladowo – piernikowe, karmelizowane śliwki w rumie, mus czekoladowy z chili)

Szarlotka:
– tradycyjna Fi 20 – 70 zł. Fi 24 – 90 zł. 20 x 38 cm – 120 zł.
– z migdałami lub orzechami Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.
– wegańska Fi 20 – 90 zł. Fi 24 – 110 zł.
(wersja bez glutenu, bez cukru + 10 zł. )

Snickers ( orzechowiec)
– Fi 20 – 80 zł. – 20 x 38 cm – 140 zł.
(ciasto przekładane: ciasto miodowe, orzechy w karmelu, krem budyniowy)

Tiramisu (20 x 20 cm) – 90 zł. 20 x 38 cm – 120 zł.
(ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem na bazie sera mascarpone, biszkopty, nasączony kawą)

Czarny las – Fi – 20 cm – 80 zł Fi – 24 – 120 zł.
(ciasto przekładane: biszkopt kakaowy, wiśnie, śmietana 36%, wiórki z gorzkiej czekolady)
(wersja bez glutenu, bez curku, bez laktozy + 20 zł. )

Stefanka (20 x 20 cm) 100 zł. 20 x 38 cm –130 zł.
(ciasto przekładane: ciasto miodowe, krem z kaszy manny, polewa czekoladowa)

Leśny mech – Fi 15- 70 zł. Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm – 130 zł.
(ciasto przekładane: ciasto szpinakowe z nutką limonki i spiruliną, krem chantilly)
(wersja bez glutenu, bez laktozy, bez cukru + 20 zł. )

Makowa panienka – Fi 24 – 90 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kokosowo- makowe, krem patissiere)

Marchewkowe z orzechami:
Fi 20 – 80 zł. Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm –130 zł.
(placek z utartą marchewką i dodatkami)
(wersja bez glutenu, bez laktozy, bez cukru + 20 zł. )

Karpatka – Fi 24 – 90 zł.
(ciasto parzone, krem patissiere, prawdziwa wanilia)

Kajmakowa kostka (20 x 38 cm ) – 130 zł.
(ciasto przekładane: ciasto z kremem kajmakowym z pokruszoną bezą i bitą śmietaną)

Strucla makowa dł. ok. 50 cm – 80 zł.
(ciasto drożdżowe zawijane z makiem)

Strucla makowa wegańska dł. ok 50 cm – 90 zł.
(ciasto drożdżowe zawijane z makiem)

Makowiec na kruchym :
(20×38 cm) – 150 zł. (20×20 cm) – 80 zł. (10×20) – 40 zł.
(ciasto kruche, masa makowa z bakliami i orzechami)
(wersja bez glutenu czy bez laktozy + 20 zł. )

Krajanka wegańska z owocami (20 x 38 cm) – 90 zł.
(ciasto kruche z musem owocowym)

Pleśniak ( 20 x 38 cm ) – 100 zł. ,Fi 20 – 80 zł.
(ciasto półkruche, dżem z czarnej porzeczki, beza)
(wersja bez glutenu czy bez cukru+ 20 zł. )

Porzeczkowiec ( 20 x 38 cm ) 120 zł. , Fi 20 – 90 zł.
(ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem śmietanowy, konfitura z czarnej porzeczki własnej roboty)

Desery artystyczne (na sztuki):

Muffiny( minimalne zamówienie 6 szt ) małe – 5 zł. ; duże – 8 zł.

Cakesicles ( ciastko-lody na patyku) – 10 zł.

  • szpinak z lemon cudr w białej czekoladzie,
  • czekoladowe w gorzkiej lub mlecznej
  • owocowe ( malina, truskawka, porzeczka czarna)
  • czekolada z masłem orzechowym i orzechami,
  • czekolada z karmelem i orzeszkami ziemnymi,

Deser tortowy ( monoporcja) ( min. zamówienie 4 szt) :

  • jajko na herbatniku ( biała czekolada, mango, herbatnik) – 17 zł.
  • jabłko ( palona czekolada, cynamon, kawałki jabłka, herbatnik) – 16 zł.
  • słoneczny deser ( biała czekolada, truskawka z rozmarynem, chrupka, czekoladowy spód) – 15 zł.
  • wiśnia ( gorzka czekolada, wiśnie, czekoladowo-pomarańczowy biszkopcik) – 13 zł.
  • serce ( malina na jagle) – 10 zł.
  • malibu piramidka ( kokos, ananas, imbir, biszkopcik migdałowy) – 15 zł.
  • pistacja półkula ( pistacja, malina, szpinakowy spód)- 17 zł.
  • kawa chmurka ( kawa, mięta, gruszka, chrupka) – 16 zł.
  • hibiskus piramida ( hibisku, malina, chrupka, kruszonka) – 15 zł.
  • karmalek ( karmel, banan, gorzka czkolada, chrupka) – 14 zł.
  • mini torcik ( miniaturka number cake – ciasteczka migdałowe, krem chantilly, dekoracja kwiaty, beziki) – 15 zł.
  • piekielna czekolada ( gorzka czekolada, chili, śliwka w rumie, kruszonka piernikowa) – 14 zł.

Babeczki cupcake ( minimalne zamówienie 6 szt ) :
1) z kremem i dodatkami( owoce,słodycze) – 10 zł.
2) z polewą czekoladową lub lukrem – 8 zł.
2) z polewą czekoladową lub lukrem – 8 zł.

Mus szampański ( minimalne zamówienie 4 sztuki, poj. 120ml ) 8 zł.

Cake pops w czekoladzie – od 7 zł.

Panna cotta – (minimalne zamówienie 5 szt, poj. 100 ml) – 6 zł.

Tapioka (minimalne zamówienie 4 szt, poj 150 ml) – 9 zł.

Eklery ( minimalne zamówienie 4 szt. ) – 13 zł.

Doniczki czekoladowe ( zamówienie na min 4 szt. ) – 10 zł.

Mini Pani Walewska ( min. zamówienie 5 szt.) cena – 13 zł.

Faworki – 250 gr – 22,50 zł.

Gniazda – pączki hiszpańskie – ( zamówienie min 10 szt. ) – 6 zł

Rurki z kremem ( zamówienie min 10 szt. ) – 4 zł.

Donutpączki fi 6,5 cm (min.zamowienie 6 szt.) – 4,5 zł.

Czy wystawia pani paragony?

Oczywiście 🙂

Wystawiam fakturę do każdego zamówienia za wykonanie usługi gastronomicznej w miejscu wyznaczonym przez klienta.

Oferta jest wciąż udoskonalana o nowe pozycje.

Zapraszam do kontaktu.