Ciasta

Piernik (pięknie zapakowane w kartonik, możliwość wysyłki ):
– Chatka duża z piernika z oświetleniem na baterie ( na podkładzie fi 25, wys. ok. 20 cm) – 150 zł.

Sernik:
– klasyczny – Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 170 zł.
– baskijski – Fi 24 – 150 zł.
– oreo – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 190 zł.
– ze słonym karmelem i orzeszkami – Fi 24 – 120 zł. 20 x 38 cm – 190 zł.
– z mango i żelką z mango – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 190 zł.
– bananowo-czekoladowy – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 180 zł.
– pistacjowy – Fi 15 – 110 zł Fi 24- 200 zł.
– malinowy z żelką malinową – Fi 24 – cena 120 zł. 20 x 38 cm – 180 zł.
może być bez cukru ( ksylitol), bez glutenu + 20 zł.

Bok czekoladowy lub biały z orzechami, owocami liofilizowanymi, suszonym, maślanymi herbatnikami – 80 zł.

Ciasto bananowa kawa – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm- 160 zł.
( ciasto przekładane: ciasto bardzo czekoladowe, nasącone kawą, karmelizowane banany, krem kawowy, krem śmietankowy)

Brownie:
– brownie mega czekoladowe z nutką pomarańczy Fi 24 – 90 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
– brownie z czerwonej fasoli i czekolady Fi 24 – 100 zł.
– brownie wegańskie z ciecierzycy – orzechów- Fi 24– 110 zł.

Pani Walewska Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kruche, dżem własnej roboty, krem patissiere i beza z migdałami)

Malinowa chmurka Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 190 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kruche, galaretka z malinami, krem chantilly, beza z migdałami)
(wersja bez glutenu + 10 zł. )

Truskawkowa lub wiśniowa chmurka Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 160 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kruche, galaretka z truskawkami lub wiśniami, krem chantilly, beza z migdałami)
(wersja bez glutenu + 10 zł. )

Piekielna czekolada 15 x 15 cm – 80 zł. – 20 x 20 cm – 120 zł.
(ciasto czekoladowo – piernikowe, karmelizowane śliwki w rumie, mus czekoladowy z chili)

Szarlotka:
– tradycyjna Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm – 140 zł.
– z migdałami lub orzechami Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
– wegańska Fi 24 – 110 zł.
(wersja bez glutenu, bez cukru +20 zł. )

Snickers ( orzechowiec) Fi 24 – 110 zł. – 20 x 38 cm – 160 zł.
(ciasto przekładane: ciasto miodowe, orzechy w karmelu, krem budyniowy)

Tiramisu Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
(ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem na bazie sera mascarpone, biszkopty, nasączony kawą)

Czarny las – Fi – 24 – 120 zł. 20 x 38 cm – 160 zł.
(ciasto przekładane: biszkopt kakaowy, wiśnie, śmietana 36%, wiórki z gorzkiej czekolady)

Stefanka 20 x 38 cm –150 zł.
(ciasto przekładane: ciasto miodowe, krem z kaszy manny, polewa czekoladowa)

Leśny mech Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm – 140 zł.
(ciasto przekładane: ciasto szpinakowe z nutką limonki i spiruliną, krem chantilly)

Makowa panienka Fi 24 – 100 zł.
(ciasto przekładane: ciasto kokosowo- makowe, krem patissiere, wiśnie)

Porzeczkowiec Fi 24 – 100 zł. ( 20 x 38 cm ) 140 zł.
(ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem śmietanowy, konfitura z czarnej porzeczki własnej roboty)

Pleśniak Fi 24 – 90 zł. ( 20 x 38 cm ) – 130 zł.
(ciasto półkruche, dżem z czarnej porzeczki, beza)

Kajmakowa kostka (20 x 38 cm ) – 130 zł.
(ciasto przekładane: ciasto z kremem kajmakowym z pokruszoną bezą i bitą śmietaną)

Strucla makowa dł. ok. 50 cm – 95 zł.
(ciasto drożdżowe zawijane z makiem)

Strucla makowa wegańska dł. ok 50 cm – 100 zł.
(ciasto drożdżowe zawijane z makiem)

Makowiec na kruchym : (20×38 cm) – 150 zł. (20×20 cm) – 80 zł.
(ciasto kruche, masa makowa z bakaliami i orzechami)
(wersja bez glutenu +10 zł. )

Truskawkowa zorza – Fi 24 – 150 zł.
( ciasto wegańskie, bez glutenu, bez cukru: biszkopt migdałowy, kokosowy krem budyniowy, galaretka truskawkowa na agarze, ksylitol)