Wykonuję ciasta bez glutenu, bez laktozy, wegańskie- ich cena może być większa.
Sernik:
– klasyczny – Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 180 zł.
– oreo – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 200 zł.
– ze słonym karmelem i orzeszkami – Fi 24 – 120 zł. 20 x 38 cm – 190 zł.
– z mango i żelką z mango – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 210 zł.
– bananowo-czekoladowy – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm – 200 zł.
Jogurtowiec z owocami ( ciasto ucierane: ciasto jogurtowe, mix owoców sezonowych, kruszonka) – Fi 24 – 100 zł. ( waga ok. 1,2kg) 20 x 38 cm – 180 zł. ( waga ok 2,1 kg)
Raffaello ( ciasto przekładane: biszkopt kokosowy, krem kokosowy, ganache kokosowy) – 20 x 38 cm – 220 zł.
Karaibskie mango (ciasto przekładane: ciasto jogurtowe z kawałkami mango, krem mango, mus jogurtowy, dasquoise kokosowy, galaretka mango, waga ok.2,5 kg) – 30 x 40 cm – 250 zł.
Ciasto bananowa kawa ( ciasto przekładane: ciasto bardzo czekoladowe, nasącone kawą, karmelizowane banany, krem kawowy, krem śmietankowy) – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm- 160 zł.
Brownie:
– brownie mega czekoladowe z nutką pomarańczy Fi 24 – 90 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
Pani Walewska (ciasto przekładane: ciasto kruche, dżem własnej roboty, krem patissiere i beza z migdałami) – Fi 24 – 130 zł. 20 x 38 cm- 180 zł.
Malinowa chmurka (ciasto przekładane: ciasto kruche, galaretka z malinami, krem chantilly, beza z migdałami) – Fi 24 – 150 zł. 20 x 38 cm – 200 zł.
Truskawkowa lub wiśniowa chmurka (ciasto przekładane: ciasto kruche, galaretka z truskawkami lub wiśniami, krem chantilly, beza palona) Fi 24 – 130 zł. – 20 x 38 cm – 180 zł.
Szarlotka:
– tradycyjna Fi 24 – 100 zł. 20 x 38 cm – 150 zł.
– z migdałami lub orzechami Fi 24 – 110 zł. 20 x 38 cm – 160 zł.
Snickers ( orzechowiec) (ciasto przekładane: ciasto miodowe, orzechy w karmelu, karmel, czekolada, krem budyniowy) – 20 x 38 cm – 220 zł.
Tiramisu (ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem na bazie sera mascarpone, biszkopt nasączony kawą) Fi 24 – 150 zł. – 20 x 38 cm – 200 zł.
Marchewkowiec ( ciasto przekładane: marchewka, orzechy, żelka marchewkowa lub pomarańczowa, krem serowy, krem orzechowy) Fi 24 – 150 zł. – 20 x 38 cm – 220 zł.
Czarny las (ciasto przekładane: biszkopt kakaowy, wiśnie, śmietana 36%, wiórki z gorzkiej czekolady) Fi – 24 – 120 zł. – 20 x 38 cm – 200 zł.
(ciasto przekładane: biszkopt kakaowy, wiśnie, śmietana 36%, wiórki z gorzkiej czekolady)
Stefanka (ciasto przekładane: ciasto miodowe, krem z kaszy manny, polewa czekoladowa ) 20 x 38 cm –180 zł.
Leśny mech (ciasto przekładane: ciasto szpinakowe z nutką limonki i spiruliną, krem chantilly, sezonowe owoce) Fi 24 – 130 zł. – 20 x 38 cm – 180 zł.
Strucla makowa ( drożdżowa, miód naturalny bakalie, cytrynowa polewa)- 100 zł.
Makowiec na kruchym spodzie ( maślany spód, bakalie, orzechy, cytrynowa polewa) – 20 x 38 cm – 150 zł.
Porzeczkowiec (ciasto przekładane: ciasto czekoladowe, krem śmietanowy, konfitura z czarnej porzeczki) – 20 x 38 cm – 160 zł.
Pleśniak (ciasto półkruche, dżem z czarnej porzeczki, beza) – 20 x 38 cm – 150 zł.
Blok czekoladowy ciemny ( mleko w proszku, herbatniki, rodzynki, żurawina, czekolada) – 100 zł.
Blok czekoladowy jasny ( mleko w proszku, owoce suszone, orzechy mix, biała czekolada) –120 zł.