Desery na sztuki

Dla przyjęć poniżej 40 osób obejmuje wycena deserów na sztuki. Foto n/w deserów znajduje się w galerii. Kolorystyka do uzgodnienia.


Cakesicles ( min. 4 szt. ciastko-lód na patyku polany czekoladą) – 9 zł.
Cake pops w czekoladzie ( min. 10 szt.) – 7 zł.

DESER MUSOWY – MONOPORCJA (
min. 6 szt., nieopisane kształty deserów są różne ) :
karmelek 15 zł.
( kształty okrągły – biszkopt orzechowy, karmel, orzech ziemny gorzka czekolada, polewa rocher)
jabłko13 zł.
( kształt jabłko – imbir, czekolada, cynamon, jabłko, herbatnik, zamsz czekoladowy lub czekolada)
torcik15 zł.
( miniaturka number cake: ciastko migdałowe, krem chantilly, dekoracja kwiaty, beziki)
róża 14 zł.
( hibiskus, truskawka, biszkopt, herbatnik, zamsz )
słoneczny deser13 zł.
(jogurt, truskawka, biszkopt malinowy, zamsz czekoladowy lub polewa lustrzana)
wiśnia13 zł.
( gorzka czekolada, wiśnie, brownie, zamsz lub polewa lustrzana)
pijana śliwka14 zł.
( biszkopt czekoladowy, chrupka, śliwka, mus rumowy, zamsz lub polewa lustrzana)
malibu15 zł.
(kokos, ananas, biszkopcik imbirowy, zamsz lub polewa lustrzana)
pistacjowa dama17 zł.
( pistacja, malina, szpinakowy biszkopt, polewa lustrzana lub zamsz)
pachnący las 15 zł.
( malina, kefir, owoce leśne, biszkopt migdałowy, polewa lustrzana lub zamsz)
banan – 14 zł.
( bananowy karmel, biała czekolada , ciasto czekoladowe, polewa lustrzana lub zamsz)
piekielna czekolada – 14 zł.
( krem czekoladowy, chili, śliwka w rumie, kruszonka piernikowa)

BEZY
Bezowa chmurka ( min. 6 szt.)
(chrupiąca beza, biszkopt, żelka owocowa, krem waniliowy) cena 15 zł.
Beza Pavlowa ( min. 10 szt.)
(klasyczna beza, krem mascarpone, frużelina owocowa, świeże owoce) – cena 13 zł.

PIECZONE:
Ptyś z kruszonką ( min. 10 szt.)
1) krem mascarpone, konfitura owocowa – cena 9 zł.
2) krem hibiskus, konfitura malina – cena 10 zł.
3) krem karmelowy, karmel, orzechy – cena 10 zł.
4) krem biała czekolada, konfitura truskawkowa – 10 zł.
Babeczki cupcake ( min. 6 szt. waniliowe lub czekoladowe ) :
1) z kremem i nadzieniem – 9 zł.
3) z kremem i dekoracją z masy cukrowej – 15 zł.
(wersja bez glutenu, bez cukru – droższa )
Muffiny ( min. 6 szt. ) małe – 5 zł. ; duże – 8 zł.
– marchewkowe
– czekoladowe
– waniliowe
– szpinakowe
– red velvet
(wersja bez glutenu, bez cukru droższa)
Tartaletka ( min. 6 szt.)
1) curd cytrynowy lub agrestowy, palona beza – cena 15 zł.
2) krem brulee, borówka lub malina, krem waniliowy – 15 zł.
3) czekolada, karmel, orzeszki ziemne – 15 zł.

DESERY W PUCHARKACH:
Mus szampański ( min. 10 szt., poj. 120ml ) 10 zł.
Galaretka winna z kremem ( min. 10 szt., poj. 120 ml ) – 10 zł.
Mus jogurtowy z kremem ( min 10 szt., poj. 120 ml) – 9 zł.
Panna cotta z sosem owocowym ( truskawka, malina lub mango) (min. 10 szt., poj. 120 ml) – 10 zł.
Tapioka (min. 10 szt., poj. 120 ml)
1) kokosowa – cena 10 zł.
2) biała czekolada z musem owocowym ( truskawka, malina, mango, porzeczka) – cena 12 zł.
Chia ( min. 10 szt., poj. 120 ml) – 8 zł.

INNE:
Pączek z domową konfiturą (min. 10 szt. )- waga +-70 g – 10 zł.
Faworki – 200 g – 25 zł. 500 g – 50 zł.
Gniazda – pączki hiszpańskie – (min. 10 szt. ) – 6 zł
Rurki z kremem ( min. 10 szt.) – 4,5 zł.
Ciasteczka Orzeszki ( min. 10 szt.) – 2,20 zł.