OFERTA WESELNA

Rezerwacja terminu następuje po podpisaniu umowy oraz wpłaceniu zadatku.

TORTY WESELNE:

  • naked cake ( tort z widocznymi warstwami biszkoptu) – 13 zł.
  • semi – naked cake ( tort delikatnie pokryty kremem z widocznymi warstwami biszkoptu) – 14 zł.
  • tort w kremie ( tort pokryty kremem na bazie czekolady lub masła) – 15 zł.
  • tort w masie cukrowej ( tort pokryty masą cukrową) – 16 zł.
  • tort z mini torcikami w kremie – 20 zł.
  • tort babeczkowy – 13 – 17 zł.
  • tort lodowy – 13 zł.
  • tort podany w romantycznej mglecena 150 zł. https://www.youtube.com/watch?v=wuDf8t_uf0s

SŁODKI STÓŁ:

Pakiet Podstawowy:
cena – 33 zł. / os. (wypieki tradycyjne)
cena – 43 zł. / os. (wypieki wegańskie, bez glutenu, bez laktozy, bez cukru )
w cenie 3 porcje różnych deserów na osobę, do wyboru 7 rodzajów deserów ( np. Słodki Stół dla 100 osób
to 300 sztuk różnych deserów)

Pakiet Standard:
cena – 35 zł. / os. (wypieki tradycyjne)
cena – 45 zł. / os. (wypieki wegańskie, bez glutenu, bez laktozy, bez cukru)
w cenie 3,5 porcji różnych deserów na osobę, do wyboru 7 rodzajów deserów ( np. Słodki Stół dla 100 osób
to 350 sztuk różnych deserów)

Pakiet Premium:
cena – 39 zł./ os. (wypieki tradycyjne – zamówienia już od 5 os.)
cena – 49 zł. / os. ( wypieki wegańskie, bez glutenu, bez laktozy, bez cukru – zamówienia już od 5 os.)
w cenie 4 porcje różnych deserów na osobę, do wyboru 8 rodzajów deserów ( np. Słodki Stół dla 100 osób
to 400 sztuk różnych deserów)

Wystawienie i dekoracja słodkiego stołu do 40 os. – 300 zł., powyżej 40 os. w cenie.
Używam minimum plastiku, wypożyczenie szklanych naczyń, szklanek, literatek, przygotowanie dekoracji, aranżację słodkiego stołu w docelowym miejscu – kaucja zwrotna 500 zł.

Wycena Bufetów obejmuje profesjonalną i kompleksową aranżację Słodkiego Stołu w skład któej wchodzi:

  • dopasowanie deserów do motywu przewodniego i kolorystycznego
  • wypożyczenie naczyń, pater i elementów dekoracyjnych
  • ustawienie i udekorowanie Słodkiego Stołu na sali.

Słodki Stoł oferta deserów:

  • beza pavlowa – z kremem mascarpone, orzeźwiającą frużeliną owocową i świeżymi owocami
  • monoporcje
  • tapioka kokosowa lub owocowa
  • piekielna czekolada – ciastko piernikowo-czekoladowe, mus czekoladowy z chili i śliwki w rumie
  • ptyś z kruszonką – migdałowa kruszonka, nadziany kremem i frużeliną owocową lub bez kruszonki, nadziany kremem i pokryty czekoladą
  • mus szampański
  • galatetka z prosseco z owocami
  • trufla
  • donuts – pączek z dziuką
  • ekler – z kremem, pokryty czekoladą
  • cake pops – w kształacie lodów lub okrągły
  • cupcake – babeczki z kremem lub z nadzieniem i kremem
  • deserki musowe w pucharkach
  • panna cotta z musem owocowym
  • tartaletki – z kremem cytrynowny z paloną bezą lub z czekoladą i owocami lub z kremem patissiere i owocami
  • tiramisu – biszkopt, amaretto, kawa, krem
  • galaretki owocowe w pucharkach
  • beziki
  • zefiry – z kremem lub bez kremu
  • rurki z kremem
  • faworki
  • mini ciasteczka z dżemem

RODZAJE CIAST:

  • Sernik z mango-130 zł.
  • Sernik klasyczny – 110 zł.
  • Sernik Oreo – 110 zł.
  • Sernik z karmelem – 110zł.
  • Szarlotka – 100 zł.
  • Malinowa Chmurka – 130 zł.
  • Porzeczkowiec – 110 zł.
  • Browni – 100 zł.
  • Pleśniak – 110 zł.
  • Pani Walewska – 120zł.
  • Tarty – różne rodzaje – 80 zł /śr. 26cm
  • Ciasto Marchewkowe – 100 zł.
  • Ciasto marchewkowe z orzechami – 110 zł.
  • Snicers – 130 zł.
  • Czarny Las z wiśniami – 120 zł.

Ciasta nieodpłatnie kroję na porcje. W zależności od rodzaju ciasta – jest to od 25 do 35 porcji. Na życzenie wykonam inne ulubione ciacho.

Dowóz:

Na terenie mista Zielona Góra oraz okolic miasta ( Nowe Miasto Zielona Góra) usługa w cenie. Dostawa do 150 km. Dla zamówień słodkiego stołu i tortu dostawa w cenie.

Podarunek dla gości : 3 szt. czekoladek z suszonymi jadalnymi kwiatami zapakowane w dekoracyjny woreczek lub papierowe pudełko – 4 zł / szt.