Torty

ARTYSTYCZNE:

tort (Fi 13 cm) 6- 8 porcji – od 220 zł.
tort (Fi 15 cm) – 10-12 porcji – od 260 zł.
tort (Fi 17) – 15 porcji – od 280 zł.
tort 20 porcji – od 340 zł.
tort 25 porcji – od 420 zł.
tort 30 porcji – od 500 zł.
tort 35 porcji – od 590 zł.
torty od 40 porcji – 17 zł za porcję
torty 3D ( min. 15 porcji) – 23 zł. za porcję.

Do podanych cen dodatkowo doliczona jest dekoracja. Tort składa się z 4 blatów biszkoptu i 3 przełożeń kremów (wys. ok. 10-12 cm.)

Wykonuję torty wegańskie, na mąkach bez glutenu, bez białka krowiego, na ksylitolu lecz wyceniam je indywidualnie po ustaleniu ilości porcji, smaków, dekoracji.

Sugerowana waga tortu w zależności od ilości porcji:

  • 8 porcji – 0,8 / 1,5 kg
  • 10-12 porcji – 1,5kg / 2,2 kg
  • 15 porcji – 2,0 kg / 3,0 kg
  • 20 porcji – 3,3 kg / 4,2 kg
  • 27 porcji – 5,8 kg/ 6,4 kg
  • 40 porcji – 7,0 kg / 8,0 kg

KLASYCZNE:

  1. TORT OREO ( ok. 1,5 kg) – Fi 24 cm – 150 zł.
    ( 2 blaty kakaowe, kremem oreo, dekoracja rozetki z kremu i ciasteczek Oreo)
  2. TORT SZWARCWALDZKI ( ok. 2,3 kg) – Fi 24 cm – 280 zł.
    (3 blaty biszkoptu czekoladowego, krem śmietanowy, krem czekoladowy, wiśnie, nasączenie alkoholem, dekoracja rozety z kremu i kora z czekolady, nasączenie wiśniówka%)
  3. TORT MALINOWY ( +- 1,5 kg ) – Fi 24 cm – 180 zł.
    ( 2 blaty biszkoptu jasnego, krem mascarpone, maliny, dekoracja drip, owoce sezonowe)
  4. TORT ESTERHAZY – Fi 22 cm – 280 zł.
    ( tort bezglutenowy, kilka blatów bezowo – orzechowych, krem maślany, pokryty lukrem i czekoladą, boki tortu posypane orzechami włoskimi)
  5. TORT CHAŁWOWY ( +- 10 porcji) – Fi 24 cm – 180 zł.
    ( tort bezglutenowy, blat ciasta czekoladowego, słonecznik, krem chałwowy, beza)
  6. TORT TIRAMISU ( ok. 1.2 kg) – Fi 24 cm – 220 zł.
    ( bisztopty waniliowe, syrop kawowy%, krem tiramisu, )
  7. Czarna Maluca (ok. 1,2 kg) – Fi 24 cm – 180 zł.
    ( 2 blaty kakaowe, krem czekoladowy, polewa nabłyszczająca)

Napisy na tortach klasycznych, ciastach czy deserach dodatkowo płatne – 15 zł.