Torty

TORT BENTO60 zł.
Mini torcik Bento Cake dla 2-4 osób, Fi 10 cm. H 6 cm, waga ok.400 g. Składa się z 2 blatów biszkoptu i jednego przełożenia kremem. Kolorystyka do ustalenia. Smak do wyboru: owoce, czekolada, oreo, karmel z orzeszkami. Cena zawiera ładne opakowanie, 2 łyżeczki i świeczkę.

TORT BENTO + BABECZKI 120 zł.
Mini torcik Bento Cake dla 2-4 osób, Fi 10 cm. H 6 cm, waga ok.400 g. Składa się z 2 blatów biszkoptu i jednego przełożenia kremem. Smak do wyboru: owoce, czekolada, oreo, karmel z orzeszkami. 5 szt. babeczek z kremem. Cena zawiera ładne opakowanie i świeczkę.

TORT ARTYSTYCZNY:

tort (Fi 13 cm) 6- 8 porcji – od 240 zł.
tort (Fi 15 cm) – 10-12 porcji – od 290 zł.
tort (Fi 17) – 15 porcji – od 330 zł.
tort 20 porcji – 1- piętrowy – od 400 zł., 2-pietrowy – od 420 zł.
tort 25 porcji – 2-pietrowy – od 500 zł.
tort 30 porcji – 2- piętrowy -od 580 zł.
torty od 40 porcji – 19 zł za porcję plus dekoracja
torty 3D ( min. 15 porcji) – 26 zł. za porcję.

Do podanych cen dodatkowo doliczona jest dekoracja: kwiaty, figurki, ręcznie wykonywane kwiaty z wafla lub maślane, wydruki – od 50 zł. Tort składa się z 4 blatów biszkoptu i 3 przełożeń kremów (wys. ok. 10-12 cm.)

TORT WEGAŃSKI ARTYSTYCZNY:

tort (Fi 15 cm) – 10-12 porcji – od 330 zł.
tort (Fi 17) – 15 porcji – od 350 zł.
tort 20 porcji – 1- piętrowy – od 430 zł., 2-pietrowy – od 450 zł.
tort 25 porcji – 2-pietrowy – od 530 zł.
tort 30 porcji – 2-pietrowy – od 610 zł.
torty od 40 porcji – 20 zł za porcję plus dekoracja

Do podanych cen dodatkowo doliczona jest dekoracja: kwiaty, figurki, ręcznie wykonywane kwiaty z wafla lub maślane, wydruki – 50-250 zł. Tort wegański składa się z 3 blatów biszkoptu, 2 przełożeń kremów, żelki owocowej, prażynki.

TORT LODOWY:
14 zł. za porcję ( porcja około +-120 g)
min. zamówienia – 10 porcji
Smaki tortów lodowych : malina, truskawka, czarna porzeczka, czekolada, stracciatella, oreo, wanilia, śmietana. Smaki można mieszać, Torty mogą być z biszkoptem, bezami, chrupkami, posypką czekoladową ( do uzgodnienia). Dekoracja: owoce sezonowe.

TORT BEZOWY ( bez glutenu):
10 osób – 150 zł.
15 osób – 180 zł.
14 osób – 210 zł.
20 osób – 300 zł.
– klasyczna beza, krem mascarpone, frużelina owocowa, świeże owoce sezonowe
– beza z kawałkami czekolady, krem kawowy
– beza klasyczna, krem karmelowy, orzechy mix

TORT TRADYCYJNY:

  1. TORT OREO ( ok. 1,5 kg) – Fi 22 cm – 200 zł.
    ( 2 blaty kakaowe, kremem oreo, dekoracja rozetki z kremu i ciasteczek Oreo)
  2. TORT SZWARCWALDZKI ( ok. 2,3 kg) – Fi 24 cm – 280 zł.
    (3 blaty biszkoptu czekoladowego, krem śmietanowy, krem czekoladowy, wiśnie, nasączenie alkoholem, dekoracja rozety z kremu i kora z czekolady, nasączenie wiśniówka%)
  3. TORT MALINOWY ( +- 1,5 kg ) – Fi 22 cm – 200 zł.
    ( 2 blaty biszkoptu jasnego, krem z białej czekolady, maliny, dekoracja drip, owoce sezonowe, ciasteczka – dekoracja uzależniona jest od pory roku)
  4. TORT MARCHEWKOWYFi 24 cm – 230 zł.
    (2 blaty ciasta marchewkowego z orzechami, żelka brzoskwiniowa, kremem na bazie serka Philadelphia)
  5. TORT CHAŁWOWO-BEZOWY ( tort bez glutenu +- 12 porcji) – Fi 22 cm – 220 zł.
    (spód czekoladowy ze słonecznikiem i orzechami laskowymi, tort bezglutenowy), frużelina z owoców leśnych, krem chałwowy, chrupiąca beza )

    Dekoracja tortów tradycyjnych może trochę różnić się od przedstawionych na zdjęciach, do dekoracji używamy owoców sezonowych, posypek, bezików.

    Dołącz coś więcej:
    1. Napis z masy cukrowej – 15 zł.
    2. Napis wydrukowany – 10 zł.
    3. Świeczka – 2 zł.
    4. Świeczka cyfra – 8 zł.
    5. Kartka – 10 zł.
    6. Fontanna – 10 zł.

Sugerowana waga tortu artystycznego w zależności od ilości porcji:
6-8 porcji – 0,8 / 1,5 kg
10-12 porcji – 1,5kg / 2,2 kg
15 porcji – 2,0 kg / 3,0 kg
20 porcji – 2,6 kg / 3,3 kg
30 porcji – 3,9 kg/ 4,6 kg
40 porcji – 4,8 kg / 6,0 kg